Studio Alofs

Gefascineerd door de vele mogelijkheden van een studio, die ik als muzikant tijdens opnames ervoer, heb ik in 1987 besloten zelf een studio op te starten. Achter het dorpscafe in Azewijn werd een schuur omgebouwd tot 16 sporen studio. Aangezien het horecapand ook over een zaal beschikte had ik de mogelijkheid grote groepen te ontvangen en heb me hierin dan ook gespecialiseerd (orkesten, koren en andere grote groepen).

Door sluiting van de horecaonderneming in 2004 was ik genoodzaakt een andere locatie te zoeken. Dit werd het dorpshuis in het nabij gelegen dorp Zeddam. Hier is een geheel nieuwe regiekamer gebouwd, voorzien van digitale opname apparatuur. Na ook een aantal geluidstechnische verbeteringen aan de opnameruimte te hebben doorgevoerd is de studio op de nieuwe locatie sinds juni 2005 operationeel. Door de aanwezigheid van de recorders met in totaal 64 digitale sporen en de grote opnameruimte is de studio naast voor kleine groepen ook uitermate geschikt voor grotere gezelschappen.

Door de jarenlange ervaring als muzikant, technicus en producer en door de professionele apparatuur kan ik u een optimale productie garanderen. Neem contact op en we bekijken samen wat de mogelijkheden zijn.

Huub Alofs